UWV uitkering gestopt, opgeschort of afgewezen?

ESW Advocaten staan voor u klaar

IS UW UWV UITKERING AFGEWEZEN, GESTOPT OF OPGESCHORT?

Het is voor u van belang om zo spoedig mogelijk een goede UWV Advocaat in te schakelen. De bezwaartermijn bij het UWV is doorgaans slechts 6 weken (soms zelfs twee weken) en u wil binnen die periode uw zaak besproken hebben met uw uwv advocaat en bezwaar hebben gemaakt. Wanneer U ervoor kiest om met ESW Advocaten te werken, dan kan dit ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand, dan wel op basis van een vaste prijsafspraak. Wordt het bezwaar gewonnen, dan vergoed het UWV de kosten van de zaak.

DE UWV ADVOCATEN VAN ESW ADVOCATEN KUNNEN U BIJSTAAN MET:

  • UWV Bezwaarschrift opstellen en indienen tegen beslissingen van het UWV.
    Adviseren bij onderzoek en verhoor door verschillende instanties.
  • U bijstaan bij Pro Forma zittingen van het UWV.
    in Beroep gaan tegen beslissingen van het
  • UWV die niet goed uitpakken voor u.
  • U bijstaan bij alle soorten uitkeringszaken, zoals de WIA, de WW en Wajong.

IS UW UITKERING GESTOPT, OPGESCHORT

Wanneer uw aanvraag voor een WW uitkering is afgewezen, uw WW uitkering is opgeschort, stopgezet of wordt teruggevorderd, neem dan zo snel mogelijk contact op met ESW Advocaten. Hoe eerder wij het weten, hoe eerder en beter wij u kunnen bijstaan bij het maken van bezwaar tegen het besluit van het UWV. Wij dienen namens u een bezwaarschrift in en staan u bij tijdens eventuele zittingen. Dit is voor u vrijwel meestal bijna kosteloos. De kosten van onze juridische advisering worden grotendeels vergoed uit de gesubsidieerde rechtsbijstand.

IN BEROEP GAAN TEGEN BESLISSING UITKERINGSINSTANTIE UWV

Wordt het bezwaar afgewezen, dan staat binnen zes weken de gang naar de rechter open. Wij kunnen namens u beroep instellen tegen de beslissing op bezwaar en u bijstaan tijdens de zitting bij de bestuursrechter.

Kosten

ESW Advocaten procedeert op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dit is echter afhankelijk van uw inkomen. Indien u daarvoor in aanmerking komt, hoeft u slechts een beperkte eigen bijdrage te betalen. Kijk hier of u hiervoor in aanmerking komt. In overige gevallen is het vaak mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft U een zaak en bent U op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via
070-2170967 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres