Familierecht

ESW Advocaten staan voor u klaar

FAMILIERECHT ADVOCAAT DEN HAAG

In het familierecht kunnen wij u bijstaan bij verschillende zaken. Er zijn veel verschillende familierechtelijke kwesties. Een veel voorkomende familierechtelijke kwestie is echtscheiding. Hierbij kan het gaan om een gemeenschappelijk of een eenzijdig verzoek.

In beide gevallen kunnen wij u als kantoor gespecialiseerd in familierecht u de nodige begeleiding bieden. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan wanneer het gaat om een gerechtelijke vaststelling van vaderschap, om kinderalimentatie of partneralimentatie, of het vaststellen van een omgangsregeling. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Hieronder vindt u een overzicht van de familierechtelijke kwesties waarbij wij u kunnen bijstaan:

Z

Boedelverdeling

Z

Bijstandsverhaalzaken

Z

Echtscheiding (scheiding van tafel en bed, ontbinding van het huwelijk na scheiding van tafel en bed)

Z

Omgangsregeling

Z

Uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling

Z

Ontkenning / erkenning vaderschap

Z

Ouderlijk gezag

Z

Vervangende toestemming

Familierecht advocaat nodig?

Wilt u zich laten bijstaan door een ervaren familierecht advocaat bij een familierechtelijke kwestie? Dan ondersteunen wij u graag.

De advocaten van ons kantoor hebben zich onder meer gespecialiseerd in familierecht, waardoor wij u een optimale begeleiding kunnen bieden. Tijdens een gratis adviesgesprek vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u gerust eens contact met ons op.

Kosten

ESW Advocaten procedeert op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dit is echter afhankelijk van uw inkomen. Indien u daarvoor in aanmerking komt, hoeft u slechts een beperkte eigen bijdrage te betalen. Kijk hier of u hiervoor in aanmerking komt. In overige gevallen is het vaak mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft U een zaak en bent U op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via
070-2170967 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres