Overzicht tarieven en pro deo (toevoeging)

ESW Advocaten staan voor u klaar

PRO DEO (TOEVOEGING)

ESW Advocaten behandelt waar mogelijk uw zaak op Pro Deo basis, als u in aanmerking komt voor een toevoeging. In dat geval is onze juridische hulpverlening voor u vrijwel kosteloos. Wij vragen de toevoeging voor u aan. En binnen 1 tot 3 dagen weten wij of u hiervoor in aanmerking komt, omdat wij een high-trust kantoor zijn.

De wettelijke minimale eigen bijdrage is €156,-.

De aanvraag doen wij bij de Raad voor Rechtsbijstand. De Raad berekent het fiscaal inkomen van u en uw eventuele partner van twee jaar geleden. Mocht uw inkomen inmiddels in die twee jaar flink gedaald zijn, dan kunt u een peiljaarverlegging aanvragen. In onderstaande tabel kunt u nagaan of u voor een toevoeging in aanmerking komt.

EIGEN BIJDRAGE EN BIJZONDERE BIJSTAND

Indien u een bijstandsuitkering ontvangt kunt u de eigen bijdrage via de bijzondere bijstand ontvangen via de Sociale Dienst van uw gemeente, waardoor de bijstand voor u kosteloos is.

PRIJSPAKKETTEN

ESW Advocaten biedt vaste prijsafspraken aan in de vorm van pakketten. Al onze tarieven zijn inclusief BTW. Onderstaand vindt u onze prijspakketten. Soms kan het zo zijn dat een prijsafspraak op basis van een van onze pakketten toch niet mogelijk is, dit vanwege de complexiteit van uw zaak of de forse omvang ervan (denk aan veel getuigenverhoren). In dat geval treden wij graag in overleg met u. Hoe dan ook komt u niet voor verrassingen te staan.

  • UWV bezwaar en beroep-pakket: € 1.050,- voor de gehele procedure per instantie
  • het rijbewijspakket € 675,-
  • het hennepplantagepakket € 1.400,-
  • het CBR-pakket: € 700,- voor de gehele procedure per instantie
  • het politierechterpakket € 900,-
  • het pakket strafzaak meervoudig € 1.650,-
  • OM-zitting of taakstrafzitting € 700,-
  • verzet tegen strafbeschikking € 250,-
  • uurtarief € 205,- per uur voor overige zaken

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw zaak! Neem nu contact op.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres