Advocaat STRAFRECHT
DEN HAAG

AANHOUDING OF VERHOOR DOOR DE POLITIE

Als u bent aangehouden door de politie, een dagvaarding heeft ontvangen om te verschijnen voor de rechter of voor de officier van justitie, of een strafbeschikking heeft gekregen, neem dan contact op met ons kantoor. Bij elke soort verdenking zijn wij u met onze advocaten graag van dienst. Zo kunnen wij u helpen en adviseren in het kader van uw verhoor bij de politie, het strafdossier opvragen en samen met u de zitting voorbereiden en voor u de verdediging voeren.Wij raden u aan om ons kantoor in een zo vroeg mogelijk stadium in te schakelen. Het is namelijk belangrijk dat u goed op de hoogte bent van uw rechten als verdachte. Juist in het beginstadium van uw zaak is een gedegen advies cruciaal. Wij kunnen u helder informeren over de mogelijke gevolgen van een af te leggen verklaring bij de recherche. Voordat u het eerste verhoor ingaat is het daarom wenselijk dat u een van onze advocaten spreekt.Van welke strafbare feiten u ook verdacht wordt, u heeft recht op een goede verdediging. Bij onze strafrechtadvocaten krijgt u de beste rechtsbijstand. De strafrechtadvocaat staat voor u klaar om u in uw strafzaak bij te staan, met raad, daad en succes. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag werken onze advocaten door het hele land. Ook als u in het noorden of in het oosten van het land bij de politie, de rechter of de officier van justitie moet verschijnen kunt u zonder meer contact met ons opnemen.


ESW Advocaten behandelt zowel grote, complexe strafzaken als kleine(re) strafzaken. Daarbij realiseren wij ons altijd dat uw belang vooropstaat en dat, wat de zaak ook is, optimale rechtsbijstand voor u van groot gewicht is. Wat uw zaak ook is, wij gaan voor een maximaal resultaat.


ESW Advocaten heeft veel ervaring op het terrein van de volgende veel voorkomende strafzaken:

diefstal en heling

hennepgebruik en hennepkweek

overige delicten in het kader van de Opiumwet

mishandeling / huiselijk geweld

openlijke geweldpleging

moord en doodslag

witwassen

Wet Wapens en Munitie

overvallen

zedendelicten

oplichting/fraude

bedreiging

TBS


Om uw rechten te beschermen heeft u in Nederland gelukkig recht op verdediging van de beste strafrechtadvocaten. Ons kantoor staat jaarlijks veel cliënten bij op basis van pro deo (toevoeging). De kosten voor de rechtshulp van uw advocaat worden in dat geval vergoed door de overheid.


Heeft u een zaak

Heeft u een zaak en bent u op zoek naar een goede strafrecht advocaat, neem dan contact op via 070-2074877 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres