Onze advocaten

ESW Advocaten staan voor u klaar

SIEMEN VAN DER EIJK | PARTNER

Ik houd mij bezig met het strafrecht en het bestuursrecht. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Ik ben van mening dat iedereen zijn juridisch probleem eenvoudig en kosteloos moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Samen kijken we naar uw zaak om in overleg de beste strategie te bepalen. Heeft u een strafzaak of een conflict met de overheid? Leg uw probleem dan aan mij voor. Op beide terreinen heb ik veel ervaring.

T: 06 – 46335156

M: vandereijk@esw-advocaten.nl

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik geregistreerd voor de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Op grond van deze registratie verplicht ik mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

RONAK SHAHBAZI | PARTNER

Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik rechten gestudeerd, waarna ik als griffier aan de slag ben gegaan bij de Amsterdamse rechtbank. Van februari 2012 tot maart 2017 ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest voor een Amsterdams advocatenkantoor, waarna ik in Den Haag mijn eigen advocatenkantoor ben gestart. In september 2021 heb ik samen met Maarten van de Weerd en Siemen van der Eijk ESW Advocaten opgericht.

T: 06 – 14690823

M: shahbazi@esw-advocaten.nl

Ronak is duidelijk, doelgericht en heeft altijd oog voor het menselijk aspect in een zaak. Bij het Willem Pompe Instituut is Ronak opgeleid tot strafrechtspecialist. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Naast het strafrecht houdt Ronak zich bezig met het familierecht, in de breedste zin van het woord, met psychiatrisch patiëntenrecht en met bestuursrechtelijke geschillen. Zij is tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en van de vPAN (Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland).

EVALINDE DE CRAEN | ADVOCAAT

Evalinde de Craen heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Evalinde is haar studie begonnen met pedagogische wetenschappen, waarna zij in haar tweede jaar tevens met de studie rechtsgeleerdheid is gestart. Tijdens haar studie heeft Evalinde een jaar aan de University College Cork (Ierland) gestudeerd, waar zij aan verschillende vakken over internationaal recht en criminologie heeft gevolgd. Na het behalen van haar beide bachelors heeft Evalinde de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden gevolgd. Tijdens haar master is Evalinde begonnen als juridisch medewerker jeugdrecht bij ESW advocaten. Na het behalen van haar diploma is Evalinde beëdigd en sindsdien als advocaat-stagiair werkzaam bij ESW advocaten.

Evalinde houdt zich in de praktijk bezig met voornamelijk jeugdrecht zaken (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing) en tevens algemeen familierechtelijke zaken en strafrecht.

T: 06 – 28197589

M: decraen@esw-advocaten.nl

NORA DE NIJS | ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Tijdens mijn opleiding rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam leer ik veel over verschillende rechtsgebieden. Deze kennis breng ik in de praktijk bij ESW Advocaten. Ik ben vooral geïnteresseerd in het strafrecht.

Voordat ik aan de opleiding rechtsgeleerdheid begon, heb ik de opleiding HBO-rechten gevolgd op de Haagse Hogeschool en mijn propedeuse behaald. Voordat ik aan het HBO begon, heb ik de opleiding juridisch medewerker behaald aan het Kronenburgh College.

Ik hoop nog veel te leren bij ESW Advocaten. Het is mijn droom om zelf advocaat te worden en daarvoor ben ik hard aan het studeren.

M: secretariaat@esw-advocaten.nl

EMMA VAN DE GEIN | STAGIAIRE

Op dit moment ben ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden aan het afronden. Naast mijn bachelor volg ik ook de minor Retorica, wat mij leert kritischer naar argumentatie te kijken. Omdat ik mij graag verder wilde ontwikkelen in het recht, ben ik sinds kort begonnen als stagiaire bij ESW advocaten. Mijn interesse binnen het recht gaat vooral uit naar het strafrecht. Daarom zal ik volgend jaar starten met de master Strafrecht.

M: secretariaat@esw-advocaten.nl

Kosten

ESW Advocaten procedeert op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dit is echter afhankelijk van uw inkomen. Indien u daarvoor in aanmerking komt, hoeft u slechts een beperkte eigen bijdrage te betalen. Kijk hier of u hiervoor in aanmerking komt. In overige gevallen is het vaak mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft U een zaak en bent U op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via
070-2170967 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres