Gezagsbeëindigings zaken zijn specialisten zaken

ESW Advocaten staan voor u klaar

GEZAGSBEËINDIGING ADVOCAAT DEN HAAG

In bepaalde gevallen is de Jeugdzorginstelling of de Raad voor de Kinderbescherming van mening dat u nu, maar ook in de toekomst niet meer de zorg over uw kind kunt dragen. De Raad voor de Kinderbescherming kan de kinderrechter dan verzoeken om het gezag van u als ouder over uw kind te laten beëindigen. Een gezagsbeëindigende maatregel is de zwaarste maatregel van kinderbescherming die zelfs uitgesproken kan worden zonder dat er eerst een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing is geweest.

Een gezagsbeëindiging is voor u als ouder vaak een zeer ingrijpende en onprettige ervaring. Het ouderlijk gezag over uw kind wordt beëindigd. Het gezag komt bij iemand anders te liggen, vaak een jeugdzorginstelling, en u heeft zelf niets meer over uw kind te zeggen. Ouders vinden een dergelijke situatie vaak onbegrijpelijk en mentaal zwaar. Ook bij een gezagsbeëindiging wilt u graag grip houden op het proces en dat uw belangen gehoord worden.

In zo’n situatie is het van belang dat u een gezagsbeëindigings advocaat in de arm kan nemen die veel ervaring heeft met de gezagsbeëindigende maatregel, die U vertrouwt en die de procedure kent. Uw belang en dat van uw kind moet voorop staan. Indien u hulp hierin nodig hebt bent u bij ons aan het goede adres.

BESPREEK VRIJBLIJVEND UW ZAAK MET ONZE JEUGDRECHT SPECIALISTEN

Onze jeugdrecht advocaten kunnen u en uw kind bijstaan als er een verzoek tot gezagsbeëindiging bij de kinderrechter is ingediend of mogelijk zal worden ingediend. Wij kunnen u niet alleen bijstaan bij de gezagsbeëindiging zelf, maar er ook alles aan proberen te doen om ervoor te zorgen dat u na een eventuele gezagsbeëindiging uw kind zoveel mogelijk kan zien en op de hoogte gehouden wordt van het wel en wee van uw kind.

Wij kunnen u en uw kind met raad en daad bijstaan en uitleg geven over de procedure. Hiervoor geldt dat wij u kunnen bijstaan op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) als u daarvoor in aanmerking komt.

Kosten

ESW Advocaten procedeert op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dit is echter afhankelijk van uw inkomen. Indien u daarvoor in aanmerking komt, hoeft u slechts een beperkte eigen bijdrage te betalen. Kijk hier of u hiervoor in aanmerking komt. In overige gevallen is het vaak mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft U een zaak en bent U op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via
070-2170967 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres