Slachtofferzaken

ESW Advocaten staan voor u klaar

SLACHTOFFERZAKEN ADVOCAAT DEN HAAG

Bent u slachtoffer geworden van een strafbaar feit en wenst u in dat kader juridische bijstand? Ook dan kunt u bij ESW Advocaten terecht. Ons kantoor heeft ruime ervaring in het bijstaan van slachtoffers in strafzaken.

Ook wanneer er niets is gebeurd met de aangifte die u heeft gedaan of wanneer u van de officier van justitie een beslissing heeft ontvangen waaruit blijkt dat de verdachte niet vervolgd gaat worden, kunnen wij u adviseren over de verdere stappen die u kunt ondernemen.

Het slachtoffer heeft de laatste jaren een steeds grotere rol heeft gekregen binnen het strafproces doordat het slachtoffer steeds meer rechten heeft gekregen. Wenst u gebruik te maken van uw spreekrecht, dan kan het van belang zijn dat u daarbij goed wordt begeleid. Neemt u gerust contact met ons op voor advies. Ook wanneer u vragen heeft over het vorderen van een schadevergoeding staan wij u graag te woord.

Kosten

ESW Advocaten procedeert op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dit is echter afhankelijk van uw inkomen. Indien u daarvoor in aanmerking komt, hoeft u slechts een beperkte eigen bijdrage te betalen. Kijk hier of u hiervoor in aanmerking komt. In overige gevallen is het vaak mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft U een zaak en bent U op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via
070-2170967 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres