Sociaal Recht

ESW Advocaten staan voor u klaar

IS OF WORDT UW BIJSTANDSUITKERING AFGEWEZEN OF STOPGEZET?

De sectie Sociale Zekerheid van advocatenbureau ESW Advocaten staat clienten bij die het risico lopen dat hun bijstands uitkering wordt stopgezet, of erger, wordt teruggevorderd.

Wij begrijpen goed dat u afhankelijk bent van uw sociale uitkering. Voor u is het een nachtmerrie als deze wordt gestopt of dreigt te worden gestopt.

Gelukkig hebben onze bijstandsuitkering advocaten al vaker met dit bijltje gehakt. Zij hebben al vele mensen geholpen hun uitkering te behouden. En zelfs beslissingen helpen terugdraaien van de gemeente of de sociale recherche.

Het is echter wel belangrijk dat u snel contact opneemt als stopzetting of terugvordering van uw uitkering dreigt. Ook als u verdacht wordt van uitkeringsfraude.

Instanties die hier over gaan houden zich strak aan beslissing en bezwaar termijnen, van doorgaans 6 weken. Dit doen zij om te voorkomen dat uw zaak erg lang wordt gerekt. Daarmee benadelen zij u. Dus neem snel actie, voor het te laat is!

De bijstandsuitkering advocaten van ESW Advocaten kantoor kunnen u bij staan met:

  • De bijstandsuitkering advocaten van ESW Advocaten kantoor kunnen u bij staan met:
  • Bezwaar maken tegen beslissingen van de Sociale Dienst of de gemeente
  • Adviseren bij onderzoek en verhoor door bijvoorbeeld de Sociale Recherche
  • in beroep gaan tegen beslissingen die niet goed uitpakken voor u.

 

Kosten

ESW Advocaten procedeert op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dit is echter afhankelijk van uw inkomen. Indien u daarvoor in aanmerking komt, hoeft u slechts een beperkte eigen bijdrage te betalen. Kijk hier of u hiervoor in aanmerking komt. In overige gevallen is het vaak mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft U een zaak en bent U op zoek naar een goede advocaat, neem dan contact op via
070-2170967 voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek.

Contactformulier

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, met inachtneming van de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Contact

EWS Advocaten

Stationsweg 84A
2596 HL Den Haag
Nederland

Telefoon

E-mailadres